Jenny's travels

Adventurer, Photographer, & Professional Blogger
10 Tips For Travelling Cheap

My Upcoming Trips

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud

Academy Hampton Linen Shirt
Twist Top from Privilege
Zodiac Satin Slip Dress

“Kidean arvot eivät ole sanahelinää, vaan esimerkiksi avoimuus näkyy päivittäisissä kohtaamisissa. Myös meidät etäläiset napataan aidosti ja lämpimästi mukaan tiimiin. Niin huippuhetket kuin epäonnistumiset käydään yhdessä läpi. “

Elina, Kidea

Tärkein palaute tulee asiakkailtamme.

“DISC-analyysin tulos selitti tosi paljon. Opittiin ymmärtämään toisiamme ja sitä, minkä takia joku käyttäytyy tietyllä tavalla. Yrittäjinä olemme Tonin kanssa vastakohdat DISC-analyysissa. Olemme oppineet paljon työnjaosta – ja siitä, että antaa toiselle siimaa.”

Mikko Ihonen, yrittäjä ja toimitusjohtaja, Drainman Oy

“Asiakkaat olivat löytäneet hyvin MetForcen palvelut, mutta yksikään ei kertonut löytäneensä yritystä Googlen tai verkkosivujen kautta. Tähän saatiin apu Google Ads -koulutuksesta.”

Toni Salmi, toimitusjohtaja, MetForce Oy

“Kuulin teistä monelta suunnalta, että teidän toimintatapa on sellainen, että asiat tehdään niin kuin sovitaan, ja ne myös etenee. Tekninen hallinta on ollut tosi viisasta ulkoistaa. Google-näkyvyys on parantunut oleellisesti, ja ne kampanjat! Vähintäänkin on mennyt toivotulla tavalla, vähän yllättänytkin.”

Arja Tiensuu, toimitusjohtaja, Fysios Mikkeli

“Teillä tartutaan nopeasti toimeen. Saimme mitä tilasimme. On ollut helppo ymmärtää, mitä ostaa. Välillä markkinointipalvelut ovat niin monimutkaisia, ettei tiedä oikein, mitä on ostamassa.”

Anne Ossi, toiminnanjohtaja, Kenkävero

“Saitte hyvin kopin siitä, mitä me halutaan. Uskon, ettei se ollut vahinko, että ymmärsitte meidän bisneksen. Uskallan sanoa, että kokemus ja tuote on paras, mitä olemme saaneet.”

Jere Kujanpää, toimitusjohtaja, Kaarirakenne Oy