Avoimet tehtävät

“Työilmapiiri on kadehdittava! Kukapa ei haluaisi avoimeen, armolliseen ja innostavaan työilmapiiriin, jossa pääsee kasvamaan täyteen potentiaaliinsa.”

 

Noora-Leea

Etsitkö unelmiesi työpaikkaa?

Jos pursuat puhtia somemarkkinointiin, kerro ihmeessä meille! Etsimme nyt tiimimme vahvistukseksi idearikasta ja luovaa kampanjanikkaria, jota kiinnostaa syventyä etenkin Facebookin, Instagramin ja Googlen markkinointityökaluihin ja analytiikkaan.

Haussa somemarkkinoinnin osaaja

Vislalle ei tarvitse tulla täydellisenä, vaan intohimoinen asenne ja halu oppia lisää markkinointikampanjoiden tekemisestä riittää. Jos sinulta kuitenkin löytyy aiempaa kokemusta somemarkkinoinnin, oman blogin tai vaikkapa verkkokaupan pyörittämisestä, kuulemme siitä mielellämme lisää! 

Työpaikkana voimme taata avoimen ja innostavan meiningin, joustoa työskentelyaikaan ja -paikkaan sekä mahdollisuuden kehittää itseään markkinoinnin ammattilaisena. Voit antaa luovuutesi kukkia – meillä saat vastuuta ja vapautta niin paljon kuin haluat! 

Vakuuta meidät

1) Näytä meille osaamisesi! Ideoi ja laadi työnäytteeksi somepostaus, joka innostaa toimimaan: vuorovaikuttamaan, klikkaamaan ja osallistumaan. Postauksen tavoitteena on Vislan työnantajamielikuvan kehittäminen. Voit käyttää suuntaviivoinasi seuraavia kysymyksiä:

  • Kuinka houkutella uusia seuraajia (ja potentiaalisia työnhakijoita) Vislan Instagram-tilille?
  • Millaisia sisältöjä he haluaisivat nähdä ja lukea?

Työnäytteen muoto on vapaa, ja voit laatia sen millä ohjelmalla tahansa. Palautathan sen kuitenkin meille pdf-tiedostona.

2) Lähetä avoin hakemus sekä työnäyte eli postauksesi tai postausideasi meille sähköpostitse osoitteeseen rekry@visla.fi 15.4.2021 mennessä.

Työsuhde on jatkuva, ja se voi olla joko osa- tai kokoaikainen elämäntilanteestasi riippuen. Tule kasvamaan yhdessä kanssamme!

Heräsikö kysymyksiä, pulpahtiko ajatuksia? Soittele Ilonalle numeroon 050 4048404.

Visla Solutions Oy

Työmme tarkoitus on auttaa menestymisen arvoisia yrityksiä menestymään paremmin. Laajempi tavoitteemme on olla näkyvä edelläkävijä asiakkaan tarpeisiin perustuvan brändin luomisessa ja johtamiskulttuurin muutoksessa. Vaatimattomia emme ole, mutta nöyriä olemme – etenkin silloin, kun saamme potkia työntekijöitämme lähtemään iltaisin toimistolta kotiin. Toimisto meillä on Mikkelissä, työntekijöitä muuallakin, asiakkaita ympäri Suomen.

Ota yhteyttä

Ilona Jyrkinen
050 4048404
ilona.jyrkinen@visla.fi