Haemme asiakasvastuullista B2B-digimyyjää

Tule kasvamaan kanssamme!

visla solutions

Etsimme 
asiakasvastuullista
B2B-digimyyjää

Jos haluat jatkuvasti oppia ja kasvaa ja osaat tehdä tulosta myynnissä joko B2B tai B2C-asiakkaitten kanssa, niin lähetä viestiä meille päin alaosan lomakkeella.

Mitä tarjoamme:

  • Kasvumahdollisuuksia, vastuuta ja vapautta niin paljon ja niin nopeasti kuin pystyt ottamaan
  • Mielekkään työn nopeasti kasvavassa markkinoinnin ja myynnin start-up yrityksessä
  • Työtä uusimpien markkinoinnin, myynnin ja Business Intelligencen teknologioiden parissa. Koulutamme ja valmennamme tietenkin näiden käyttöön.

Mitä vaaditaan:

  • Myynti on intohimosi tai ainakin olet todella hyvä siinä. Me Vislassa kasvamme yhdessä asiakkaidemme kanssa.
  • Itseohjautuvuus. Me annamme vapautta ja vastuuta, joudut itse päättämään ja ottamaan vastuun miten tavoitteesi saavutat. Jotta varmasti pääset tavoitteisiisi, valmennamme ja tarjoamme hyvät ohjeistukset työhösi.
  • Rehellisyys. Olet rehellinen muille ja itsellesi, pystyt siis näkemään ja tunnustamaan virheesi ja siksi myös kehityt jatkuvasti.

Työn sisältö:

  • Työssä teemme koko modernin markkinoinnin ja myynnin kaaren osalta töitä asiakasyritystemme kanssa, sisältäen digitaalisen markkinoinnin, tiedolla johtamisen, sisällön tuotanto, tuotteistaminen, myynnin.
  • Kuitenkin varsinkin työn alussa puhelin on tärkein työvälineesi, joten puhelinta ei saa pelätä.
  • Jatkossa työnkuva pienessä start-upissa muotoutuu käytännössä aivan kasvukykysi- ja halusi mukaan.

Työpaikan sijainti: Toimistomme on Mikkelissä. Mutta toisaalta me elämme 2000-luvulla. Meitä kiinnostavat tulokset, ei niin paljon se missä työsi teet. Toisin sanoen asuinpaikkasi ei ole tärkein kysymys.

Tietoa Vislasta: Visla perustettu syksyllä 2016. Vuoden 2017 lopussa Vislassa yksi täyspäiväinen työntekijä. Tällöin päätettiin keskittyä pelkästään digimyyntiin. Liiketoimintamme on sen jälkeen kasvanut vahvasti, ja tällä hetkellä meitä on neljä.

Kiinnostaako Vislan kanssa kasvaminen?

Laita viestiä meille

Laita meille heti viestiä, niin otamme yhteyttä niin jutellaan tarkemmin tavoitteistasi ja osaamisestasi puhelimessa tai vaikka kahvikupin ääressä. CV:t ja muut paperit ehdimme käymään tarvittaessa läpi myöhemminkin.

Tietenkin voit myös soittaa Mikolle numeroon 0409126951. Jos luet illalla tämän, laita vaikka tekstarilla soittopyyntöä niin pirauttelen seuraavana aamuna.