Kasvutarinoita

“Ollaan oltu tosi tyytyväisiä yhteistyöhön Vislan kanssa. Tuntuu, että hajanaisista lähtötiedoista saatiin luotua Vislan puolelta selvä toimintamalli. Ja tärkeintä on, että tulokset ovat ylittäneet odotukset.”

 

Tarmo Kemppainen, toimitusjohtaja, Mediset Hoivarakentajat

Hyviä kokemuksia kasvusta

Ulkoistettu markkinointitiimi

”Nimenomaan pitää priorisoida se, mistä se raha mulle tulee. Mä annan sen mieluummin tehtäväksi sellaiselle, joka sen osaa tehdä, kuin rupean itse opettelemaan. Ei oltu sosiaalisissa medioissa juuri mukana aiemmin. Teidän kautta on ruvennut tulemaan jokapäiväiseksi tekemiseksi päivitellä someen, ja sitten maksettua mainontaa tehdään siihen päälle.”

Ville Koponen, toimitusjohtaja, RealCars Oy

Kolme sanaa Vislasta

“Laadukas. Nopea palvelu. Ammattitaitoinen.

Visla on ajan hermolla markkinoinnissa ja osaa suositella yrittäjälle, mikä on paras mahdollinen toimintatapa myynnissä ja markkinoinnissa.”

Janne Kuoppala, toimitusjohtaja, Lumotuli Oy

Ketterä ja ymmärrettävä palvelu

“Vislalla on nopea reagointi. Tartutaan nopeasti toimeen ja hoidetaan homma. Ketterä.
On saatu se mitä on tilattu. On ollut helppo ymmärtää, mitä ostetaan. Välillä markkinointipalvelut on niin monimutkaisia, että ei tiedä oikein, mitä on ostamassa.”
Anne Ossi, toiminnanjohtaja, Kenkävero

Järkevää markkinointia

”Ajattelen vaikka omia asiakkaita, jotka aloittelevat yritystoimintaa. Heille ois tosi tärkeää päästä oikeille raiteille markkinoinnissa heti. Fakta on kuitenkin se, että digitaalinen markkinointi on siinä kaikista kustannustehokkainta. Kovin montaa lehtijuttua ei saada muutamalla tuhannella. Että kyllä mä teihin panostaisin. Teitä ei vielä kovin hyvin tunneta täällä Savonlinnassa, mutta kyllä mä ajattelen, että teillä olisi täällä paljon otettavaa.”

Mikko Väisänen, toimitusjohtaja, Tietokoneliike.fi

Vakuuttavaa yhteistyötä

“Ollaan oltu tosi tyytyväisiä yhteistyöhön Vislan kanssa. Tuntuu, että hajanaisista lähtötiedoista saatiin luotua Vislan puolelta selvä toimintamalli. Ja tärkeintä on, että tulokset ovat ylittäneet odotukset.”

Tarmo Kemppainen, toimitusjohtaja, Mediset Hoivarakentajat

“Myös minä olen ollut tosi tyytyväinen yhteistyöhön. Esimerkiksi yhdessä käydyt palaverit ovat olleet aina selkeitä ja eteenpäinvieviä, ja niistä on laadittu Vislan toimesta laadukkaat muistiot.”

Kalle Kemppainen, liiketoimintajohtaja, Mediset Hoivarakentajat

Viidakkorumpu kumisee

Kuulin teistä monelta suunnalta, ja hyvin luotettavalta taholta. Että te henkilöinä ja teidän toimintatapa on sellainen, että asiat tehdään niin kuin sovitaan, ja sitten ne myös etenee. 

Se tekninen hallinta ja ne mahdollisuudet, se on ollut tosi viisasta ulkoistaa. Google-näkyvyys on parantunut oleellisesti, ja sitten ne kampanjat! Se on vähintäänkin mennyt toivotulla tavalla, vähän yllättänytkin.”

Arja Tiensuu, toimitusjohtaja, Mikkelin Kuntopalvelut O

Energisiä projekteja

“Yhteistyö Vislan kanssa on toiminut hyvin erilaisissa koulutus- ja yritystilaisuuksissa. Vislalta löytyy asiantuntemusta mm. tiedolla johtamisesta. Vislan energisen porukan kanssa on mukava tehdä yhteisiä projekteja.”

Marjo Niittuaho-Nastolin, Mikkelin kehitysyhtiö Miksei Oy

Konkreettista hyötyä

“Vaikka asiakkaat olivat löytäneet hyvin MetForcen palvelut, ei yksikään kertonut löytäneensä yritystä Googlen tai yrityksen verkkosivujen kautta. Tähän saatiin apu Vislan Google Ads -koulutuksesta.”

Toni Salmi, toimitusjohtaja, MetForce

Laadukasta valmennusta

“Eniten olen kehittynyt ehkä siinä, että voin rauhoittaa kirjoittamista. Teen tekstin ja sitten katson rakenteen vielä kertaalleen. Sulla on ollut tosi selkeät vinkit.

Kyllä mä suosittelen tätä valmennusta kenelle tahansa joka haluaa blogia – tai mitä tahansa – kirjoittaa. Mä olen ainakin hyötynyt paljon.”

Hanna Valkeapää

Asiakkaitamme