Avoimet tehtävät

“Työilmapiiri on kadehdittava! Kukapa ei haluaisi avoimeen, armolliseen ja innostavaan työilmapiiriin, jossa pääsee kasvamaan täyteen potentiaaliinsa.”

 

Noora-Leea

Markkinoinnin työharjoittelija 

Kiikarissa työharjoittelupaikka tai arkeesi solahtava osa-aikaduuni? Täältä löytyisi! Etsimme Vislaan työharjoittelijaa tai osa-aikaista työntekijää. Tai voit vaikka ensin tulla työharjoitteluun ja jatkaa harkan jälkeen osa-aikaisena.

Ai niin mitä olisi tarjolla?
No aimo annos markkinoinnin avustavia sälähommia! Työpäivän menu saattaa näyttää vaikkapa tältä:

  • tietojen kaivamista netistä
  • asiakastietojen kirjailua ja korjailua Exceliin
  • uutiskirjelistojen ja CRM-järjestelmien päivitystä
  • kuvien etsimistä
  • tekstien litterointia videoilta tai äänityksiltä.

Aiempaa kokemusta et tarvitse. Tärkeintä on, ettet ole allerginen vaihteleville työtehtäville!

Mitäs mä tästä hyödyn?
Mitä nyt satutkaan tarvitsemaan, työharjoittelusta opintopisteitä ja osa-aikatyöstä euroja.

Hmm. Vielä jotain kaupanpäällisiksi, kiitos!
Jos markkinointi kiinnostaa, opit Vislassa kuukaudessa enemmän kuin koulussa koskaan. Sälähommien lisäksi voit halutessasi luoda vaikka somepostauksia, puuhailla verkkosivu- ja uutiskirjejuttuja tai ideoida jotain muuta tähdellistä tekemistä itsellesi. Vastuuta yleensäkin annetaan sen verran kuin vain ikinä haluat.

Edellisten lisäksi saat vielä ilmaisen sirkuslipun, jolla pääset seuraamaan tiimimme edesottamuksia toimistoaikoina. Täältä löydät esittelyvideot meistä – eräänkin palautteen mukaan ne ovat ihan surkeita, kun me vain kehumme niissä toisiamme. Tai lue täältä, mitä meidän harkkarimme ovat tykänneet.

Missä ja milloin?
Hommat saa tietenkin hoitaa missä vaan, mutta perehdytys sujunee helpoiten Mikkelissä Tuman toimistolla, Xamkin kampuksen vieressä. Sitä paitsi tykkäämme käydä yhdessä lounaalla Holvissa.

Miten?
Soita tai laita tekstaria, Whatsapp-viestiä tai sähköpostia Ilonalle ja kerro itsestäsi. Ilonan tavoitat numerosta 050 404 8404 tai sähköpostitse rekry@visla.fi.

Jos et itse ehdi, jaksa tai halua hakea, jaa tämä ilmoitus kaverille, sisarukselle tai muulle tulevaisuuden osaajalle! Jos työharjoittelija tai osa-aikatyöntekijä valitaan, ja hän kertoo saaneensa vihjeen sinulta, palkitsemme sinut Vislan kasvukahvilla ja Holvin lounaslahjakortilla.

Ota yhteyttä

Ilona Jyrkinen
050 4048404
ilona.jyrkinen@visla.fi