Etsimme tontteja Hyvinkäältä ja Nurmijärveltä

Tontin tulee olla vähintään 3000 m2. 

Ota yhteyttä, niin aloitetaan keskustelut!

Samalla kartoitamme alueen rakennusyrityksiä alihankintayhteistyön merkeissä. Toimeksiantajamme on suomalainen perheomisteinen rakennusalan suunnittelu- ja projenktinjohto-organisaatio, joka ei itse rakenna, vaan toteuttaa hankkeet yhteistyössä paikallisten urakoitsijoiden kanssa.

Tontista ja alihankinnasta

Jos et itse ole tontin omistaja, myös pelkkä tieto mahdollisesta tontista riittää. Tontin omistuksesta, kaavoituksesta tai todellisesta käytettävyydestä ei tarvitse tässä vaiheessa välittää. Keräämme tietoa ja selvitämme mahdollisia tontteja. 

Käytäntönä on ollut käyttää kohteen rakentamisessa ensisijaisesti sitä rakennusliikettä, joka tontin on hankkinut tai vinkannut. Toimeksiantajaa pidetään rakennusalalla erittäin hyvämaineisena, koska toimintatapa alihankkijoiden kanssa on jatkuvan yhteistyön hakeminen eikä yhden kohteen rakentaminen tai hinnan jatkuva kilpailuttaminen.

Tehdään yhteistyötä

Onko nimissäsi tontti, jolle sinulla ei ole käyttöä? Haluaisitko luopua siitä ja antaa tontille mahdollisuuden olla hyödyksi? Tarvittaessa myös tontin lohkomisesta voidaan keskustella. Pyydä tarjous ja katsotaan olisiko toimeksiantajallamme
antaa tontille parempi käyttötarkoitus.

Hyvinkäällä ja Nurmijärvellä sekä lähialueilla kuten Järvenpäässä ja Tuusulassa on alkamassa tulevaisuudessa myös muita projekteja, joihin etsitään tontteja. Jos sinulla on siis 3000 m2 kokoluokan tai isompi tontti tiedossa jossain muualla päin, niin ota ihmeessä yhteyttä sivuilta löytyvällä lomakkeella, soittamalla 040 912 69 51 tai lähettämällä sähköpostia tontit@visla.fi.

Visla Solutions Oy

Visla Solutions Oy on datan keräämiseen, myyntiin ja asiakastutkimuksiin erikoistunut yritys. Toimeksiantajamme ovat vakaita ja luotettavia suomalaisomisteisia yrityksiä.

Yhteystiedot

Sammonkatu 12
50130 Mikkeli

+358 40 912 69 51
tontit@visla.fi

Seuraa meitä