KIRJOITTAMISKURSSIT

Hanki itseluottamusta kirjoittamiseen Vislan valmennuksesta. Takaamme, että valmennuksen jälkeen suhtaudut kirjoittamiseen uudella tavalla.

Suosittelemme sinulle

Tule oppimaan keinot, joilla parannat kaikkea tekstiäsi, on se sitten kirjoitettua tai puhuttua, mainontaa, asiakasviestintää tai oman osaamisesi markkinointia. 

Blogikirjoittamisen valmennus

Tule oppimaan, miten kirjoitetaan blogi, jota luetaan, jaetaan ja seurataan. 

Tarinallisuuden käyttö markkinoinnissa

Tarinallisuus on aikamme megatrendi. Tule ottamaan haltuun yksinkertaiset keinot, joilla teet markkinoinnistasi tarinallista ja koukuttavaa.

Pidä elämäsi paras puhe

Juhlapuhe tulossa? Tervetuliaispuhe työelämän konferenssissa? Hoida homma tyylikkäästi. Puhetaidon oppiminen on sijoitus koko loppuelämää varten.

varaa oma valmennus

Tilaa kirjoittamisen ja tarinankerronnan ammattilainen pitämään täsmävalmennus tiimillesi, henkilöstöllesi tai vain sinulle. Kaikki valmennuksemme on saatavilla sekä kasvokkain että verkkovalmennuksina.

Blogin kirjoittaminen

Kuinka kirjoitetaan blogi, joka saa lukijoita ja seuraajia? Nykyajan “sanomalehti” on erilainen kuin perinteiset mediat, eivätkä vanhat keinot yksin riitä menestymiseen. Kirjoitusvalmennuksesta saat tiedot ja taidot asiallisen ja kiinnostavan blogin kirjoittamiseen.

Tarinankerronta markkinoinnissa

Tarinallisuus on aikamme megatrendi. Törmäät siihen uutisissa, mainonnassa ja yritysten nettisivuilla. Kuinka otat tarinankerronnan keinot haltuusi ja yrityksesi hyödyksi? Kirjoitatpa yritystarinoita, mainoksia, blogitekstejä tai jotain ihan muuta, valmennuksemme avulla saat teksteihisi uuden, tarinan avulla koukuttavan ulottuvuuden.

Vakuuttava kirjoittaminen

Haluatko oppia sanomaan sanottavasi vakuuttavasti ja uskottavasti? Valmennuksen avulla opit kirjoittamaan tekstiä, joka etenee loogisesti ja vakuuttaa lukijan perustelu kerrallaan siitä, että sinua kannattaa kuunnella. Kirjoittaminen on tapa muuttaa maailmaa, siksi se kannattaa opetella hyvin.

Kieli kuntoon

Hyvän kielen merkitys ei ole vähentynyt, vaikka siihen tuntuu törmäävän yhä harvemmin. Sujuva, ymmärrettävä, havainnollinen ja kieliopin mukainen kieli on miellyttävää lukea. Kieli kuntoon -valmennus sopii kaikentasoisille kirjoittajille: Niille, jotka tuskailevat peruskielioppiasioiden, kuten yhdyssanojen tai kappalejaon kanssa, tarjoamme tarkoituksenmukaisen täsmävalmennuksen. Edistyneempien kirjoittajien kanssa kirkastetaan tyyliä, rytmiä tai kielikuvien käyttöä. Kauniisti rytmitetty, taidokkaasti kuvaileva teksti soljuu nautinnollisesti kuin musiikki.

Ilmoittaudu valmennukseen

Ilmoittaudu valmennuksiimme tai kysy rohkeasti lisää!