Kirjoittamiskoulutukset

Opi hyväksi kirjoittajaksi

Kirjoitatko työssäsi? Tuotatko nettisisältöjä, ja haluaisit tehdä sen paremmin? Kaipaisitko konkreettisia vinkkejä ja työkaluja, joiden avulla teksteistäsi tulisi selkeämmin jäsenneltyjä ja miellyttävämpiä lukea, ja se, mitä haluat sanoa, välittyisi lukijalle lasinkirkkaasti?

Visla tarjoaa kirjoitus- ja vuorovaikutustaitojen valmennusta yksilöille ja yrityksille. Valitse alla olevista valmennuspaketeista tarpeisiisi sopivin tai toivo mieleistäsi koulutusta. Valmennuksemme sopivat joko yhdelle henkilölle tai suurellekin määrälle henkilöstöä. Valmennus toteutetaan 2-4 tunnin mittaisina kehitystuokioina. Tekstit, esimerkit ja tehtävät valitaan valmennettavan ryhmän käytännön työn piiristä. Tilaa tarkempi kuvaus haluamastasi koulutuksesta.

Blogin kirjoittaminen

Kuinka kirjoitetaan blogi, joka saa lukijoita ja seuraajia? Nykyajan “sanomalehti” on erilainen kuin perinteiset mediat, eivätkä vanhat keinot yksin riitä menestymiseen. Kirjoitusvalmennuksesta saat tiedot ja taidot asiallisen ja kiinnostavan blogin kirjoittamiseen.

Vakuuttava kirjoittaminen

Haluatko oppia sanomaan sanottavasi vakuuttavasti ja uskottavasti? Valmennuksen avulla opit kirjoittamaan tekstiä, joka etenee loogisesti ja vakuuttaa lukijan perustelu kerrallaan siitä, että sinua kannattaa kuunnella. Kirjoittaminen on tapa muuttaa maailmaa, siksi se kannattaa opetella hyvin.

Tarinankerronta markkinoinnissa

Tarinallisuus on aikamme megatrendi. Törmäät siihen uutisissa, mainonnassa ja yritysten nettisivuilla. Kuinka otat tarinankerronnan keinot haltuusi ja yrityksesi hyödyksi? Kirjoitatpa yritystarinoita, mainoksia, blogitekstejä tai jotain ihan muuta, valmennuksemme avulla saat teksteihisi uuden, tarinan avulla koukuttavan ulottuvuuden.

palvelumme

Kieli kuntoon

Hyvän kielen merkitys ei ole vähentynyt, vaikka siihen tuntuu törmäävän yhä harvemmin. Sujuva, ymmärrettävä, havainnollinen ja kieliopin mukainen kieli on miellyttävää lukea. Kauniisti rytmitetty teksti on nautinnollista kuin musiikki.

Kieli kuntoon -valmennus sopii kaikentasoisille kirjoittajille: Niille, jotka tuskailevat peruskielioppiasioiden, kuten yhdyssanojen tai kappalejaon kanssa, tarjoamme tarkoituksenmukaisen täsmävalmennuksen. Edistyneempien kirjoittajien kanssa voidaan kirkastaa esimerkiksi tyyliä, rytmiä tai kielikuvien käyttöä.