Esiintyminen

"Ilman Mikon psyykkausta en olisi koskaan pitänyt sitä esitystä." Ilona

esiintymistaidon valmennukset

Hanki lisää itsevarmuutta työelämän tilanteisiin ja ota henkilökohtainen valmentaja, jonka johdolla saat lavan haltuun. Tai mitä jos parantaisit koko työyhteisösi vuorovaikutustaitoja ja  tilaisit ilmaisutaitovalmentajan seuraavaan TYHY-päivään?

Pidä elämäsi paras puhe

Haluatko oppia pitämään puheen, joka voittaa kuulijat puolelleen? Kaipaatko ammattimaisempaa otetta videobloggaukseen? Podetko esiintymisjännitystä? Meiltä saat täsmävalmennuksen tarpeesi mukaan. Apuna käytetään halutessasi puheen videointia. Myös esiintymiskoulutukset ilmaisutaidon keinoin tiimeille tai työpareille.

Opi hyväksi neuvottelijaksi

Koetko väittely- tai neuvottelutilanteet vaikeiksi? Pelkäätkö, että tilanne riitautuu, tai että jäät jalkoihin väittelyssä? Haluaisitko oppia keskustelutaitoja? Valmennuksestamme saat avaimet rakentavaan keskusteluun ja vakuuttavaan perusteluun toista osapuolta kunnioittaen. Sopii erityisesti työyhteisön esimiehille tai johtoryhmälle.

Ryhmäyttäminen ilmaisutaidon tai kirjoittamisen keinoin

Kaipaako työyhteisösi avoimuutta, vapautumista tai esiintymistaitoja? Ilmaisutaidon harjoitukset vievät sinut ja tiimiläisesi matkalle omaan persoonaan ja sen lukkoihin näennäisesti kevyin keinoin. Harjoitusten taso vaihtelee ryhmän toiveiden mukaan helpoista ryhmäytymisleikeistä videoituihin improvisaatioesityksiin. Ryhmäyttämisen avulla työyhteisön ilmapiiri paranee ja ryhmätyötaidot kohenevat.

Jos esiintyminen ei ole teidän juttunne, kirjoittaminen ehkä on. Kehuposti-menetelmällä voidaan kääntää negatiivinen keskustelukulttuuri positiiviseksi. Huolilaatikon ja ratkaisulaatikon avulla saadaan muutoksia aikaan. Rinnakkaistyöpaikka-menetelmässä luodaan fiktiivinen työyhteisö, jonka avulla työyhteisön arkisia tilanteita käsitellään humoristisesti tai vakavasti taiteen keinoin. Menetelmät jäävät valmennuksen jälkeen työyhteisönne jatkuvaksi huviksi ja hyödyksi.