Esiintymis- ja vuorovaikutustaitojen koulutukset

Opi hyvät esiintymistaidot

Haluatko oppia paremmaksi esiintyjäksi ja keskustelijaksi? Tarvitsetko apua puheiden kirjoittamiseen ja pitämiseen, vai hyviä neuvottelutaitoja? Kaipaako työyhteisösi vapautumista, hauskaa tekemistä tyhy-päiviin tai vaikeiden tilanteiden käsittelyä kirjoittamisen ja ilmaisutaidon keinoin?

Visla tarjoaa kirjoitus- ja vuorovaikutustaitojen valmennusta yksilöille ja yrityksille. Valitse alla olevista valmennuspaketeista tarpeisiisi sopivin tai toivo mieleistäsi koulutusta. Valmennuksemme sopivat joko yhdelle henkilölle tai suurellekin määrälle henkilöstöä. Valmennus toteutetaan 2-4 tunnin mittaisina kehitystuokioina. Tekstit, esimerkit ja tehtävät valitaan valmennettavan ryhmän käytännön työn piiristä. Tilaa haluamastasi koulutuksesta tarkempi kuvaus.

Puheen kirjoittaminen ja pitäminen

Haluatko oppia pitämään puheen, joka voittaa kuulijat puolelleen? Kaipaatko ammattimaisempaa otetta videobloggaukseen? Podetko esiintymisjännitystä? Meiltä saat täsmävalmennuksen tarpeesi mukaan. Apuna käytetään halutessasi puheen videointia. Myös esiintymiskoulutukset ilmaisutaidon keinoin tiimeille tai työpareille.

Opi hyväksi neuvottelijaksi

Koetko väittely- tai neuvottelutilanteet vaikeiksi? Pelkäätkö, että tilanne riitautuu, tai että jäät jalkoihin väittelyssä? Haluaisitko oppia keskustelutaitoja? Valmennuksestamme saat avaimet rakentavaan keskusteluun ja vakuuttavaan perusteluun toista osapuolta kunnioittaen. Sopii erityisesti työyhteisön esimiehille tai johtoryhmälle.

Ryhmäyttäminen ilmaisutaidon tai kirjoittamisen keinoin

Kaipaako työyhteisösi avoimuutta, vapautumista tai esiintymistaitoja? Ilmaisutaidon harjoitukset vievät sinut ja tiimiläisesi matkalle omaan persoonaan ja sen lukkoihin näennäisesti kevyin keinoin. Harjoitusten taso vaihtelee ryhmän toiveiden mukaan helpoista ryhmäytymisleikeistä videoituihin improvisaatioesityksiin. Ryhmäyttämisen avulla työyhteisön ilmapiiri paranee ja ryhmätyötaidot kohenevat.

Jos esiintyminen ei ole teidän juttunne, kirjoittaminen ehkä on. Kehuposti-menetelmällä voidaan kääntää negatiivinen keskustelukulttuuri positiiviseksi. Huolilaatikon ja ratkaisulaatikon avulla saadaan muutoksia aikaan. Rinnakkaistyöpaikka-menetelmässä luodaan fiktiivinen työyhteisö, jonka avulla työyhteisön arkisia tilanteita käsitellään humoristisesti tai vakavasti taiteen keinoin. Menetelmät jäävät valmennuksen jälkeen työyhteisönne jatkuvaksi huviksi ja hyödyksi.

palvelumme

Terapeuttinen kirjoittaminen

Onko työyhteisössäsi haastavia tilanteita, jotka kuormittavat henkisesti? Kaipaatko itse keinoja jäsennellä ajatuksiasi ja purkaa mieltäsi kuormittavia asioita paperille?

Kirjoittamisen kautta voidaan vapauttaa tunteita, joita on vaikea sanoittaa ääneen. Tavoitteiden kirjoittaminen ylös on askel niiden toteuttamiseksi, huumori voi kääntää pelot päälaelleen, päiväkirjan pitäminen tuo itseluottamusta ja traumaattiselle muistolle on joskus tarpeen kirjoittaa onnellinen loppu. Terapeuttisen kirjoittamisen valmennus sopii yksilövalmennukseksi tai ryhmille.