Etsimme jatkuvasti uusia osaajia visla-tiimiin

Haussa hyvä työpaikka?

Visla Solutions Oy on moderni markkinointitoimisto, joka toimii yritysten ulkoistettuna markkinointiosastona sekä pitää koulutuksia ja valmennuksia yrityksille ja yksityishenkilöille. 

Tiimimme koostuu markkinoinnin ja koulutuksen eri osa-alueiden rautaisista ammattilaisista. Koska olemme aito tiimi, meillä on eri vahvuusalueet, ja osaamisen jakaminen ja jatkuva kehittyminen ovat yrityksemme hengitysilma. Sloganimme Kasvamme yhdessä tarkoittaa, että yrityksenä kasvamme asiakkaidemme kasvun myötä ja tiiminä kasvamme toistemme osaamisen ja jokaisen oman henkisen kasvun myötä.

Työ Vislalla voi olla kokoaikaista tai osa-aikaista, itsenäistä etätyötä tai kiinteää tiimityötä. Päätoimipaikkamme on Mikkelissä, ja olemme avaamassa sivutoimipistettä Jyväskylään. Soita ja kysy rohkeasti lisää.

Töihin Vislalle?

Mitä odotamme?

Jos sinulla on kokemusta, osaamista tai harrastuneisuutta kouluttamisen, kirjoittamisen, visuaalisen suunnittelun, videokuvaamisen ja kuvankäsittelyn, verkkosivujen tekemisen, myynnin, somemarkkinoinnin tai hakukonemainonnan alueilla, kerro ihmeessä siitä meille.

Lähetä vapaamuotoinen hakemus osoitteeseen mikko.laukkanen@visla.fi. Voit liittää hakemukseen näytteitä tuottamistasi sisällöistä, kuten verkkosivuista, teksteistä tai videoista. Voit myös jättää yhteydenottopyynnön alla olevalla lomakkeella, tai yksinkertaisesti soittaa ja kysyä lisää.

Vislalle töihin?

Ota yhteyttä 

Osoite

Sammonkatu 12,
50130 mikkeli

puhelin

040 912 6951

Sähköposti

mikko.laukkanen@visla.fi

Löydät meidät myös

Jätä yhteydenottopyyntö