Tule tiimiin joka toimii

“Työilmapiiri on kadehdittava! Kukapa ei haluaisi avoimeen, armolliseen ja innostavaan työilmapiiriin, jossa pääsee kasvamaan täyteen potentiaaliinsa.”

 

Noora-Leea

Elämäni paras työyhteisö

Tiimi, jossa työnteko on kivaa, rehellisyys rohkeutta, huumori happea ja virheiden tekemistä vaaditaan. 

 

Miten niin mahdotonta

“Asiat, joita monet pitävät liki mahdottomina saavuttaa työpaikoilla, vaikkapa työilmapiirin ja itseohjautuvuuden osalta, toteutuvat Vislassa nyt tai tulevat toteutumaan.

Mikko Laukkanen, toimitusjohtaja

Verkkosivukävijää viikossa Vislan markkinoinnin avulla

Oikoluettua tekstiä

Syötyä kakkupalaa

Yhdessä juhlittua virhettä

timanttinen tiimi

Vislan tiimissä on kuvaamisen, kirjoittamisen, visuaalisen suunnittelun, kouluttamisen, markkinoinnin automaation, myynnin, sosiaalisen median ja verkostoitumisen timantinkovia ammattilaisia. Tule vahvistamaan meitä siinä, missä sinä olet ekspertti, ja tuo tiimiimme uusi timantti.

Arvostamme

“Avoimuutta, hyvää huumorintajua, innostumista ja vastuun ottamista. Kasvuhalua ja sitoutumista yhteiseen visioon ja suuntaan.

Vislassa olen nähnyt, että kun asenne on kunnossa ja fiksu ihminen, minkä tahansa haasteen hoitaminen ja uuden opettelu onnistuu nopeasti.”

Mikko

Joustavaa ja innostavaa

“Vislassa on innostava ja energinen työilmapiiri, jossa ei tarvitse pelätä virheiden tekemistä tai niistä kertomista muille työyhteisön jäsenille.”

Aake

“Parasta tässä on se, että töitä voi tehdä työpaikan ulkopuolella, vaikka kotona. Ei ole kiinteitä työaikoja, vaan tärkeintä on se, että hoitaa työnsä.”

Tuure

“Työilmapiiri on kadehdittava! Kukapa ei haluaisi avoimeen, armolliseen ja innostavaan työilmapiiriin, jossa pääsee kasvamaan täyteen potentiaaliinsa.”

Noora-Leea