Tule kasvamaan kanssamme

“Harjoittelun aikana oli tosi matala kynnys pyytää apua ja ottaa muutenkin yhteyttä. Oli tosi mukavat kaksi kuukautta!”

 

Anniina Paananen

Unelmiesi työharjoittelu

Opiskelija! Vaihda pölyiset luentosalit toimistonäköalaan ja tule Vislalle digimarkkinoinnin harjoittelijaksi.

Etsimme itseohjautuvaa työharjoittelijaa Vislan vauhdikkaan arjen pyörteisiin. Pääset koordinoimaan projektia heti ensimetreiltä alkaen ja viemään sitä itsenäisesti eteenpäin. Anna luovuutesi kukkia ja unelmasi kasvaa – saat vapautta ja vastuuta oman projektin parissa.

PS. Kesätoimiston voit perustaa minne haluat – vaikka riippumattoon tai mökkilaiturin nokkaan.

Työharjoittelu markkinoinnin parissa

Tule Vislaan harjoitteluun! Etsimme innokasta ja luovaa työharjoittelijaa.  Työtehtävänäsi on suunnitella Vislalle markkinointikampanja ja toteuttaa se. Saat vapautta ja vastuuta oman projektin parissa, ja Vislan tiimi on tukenasi. Työhön kuuluu kohderyhmän kirkastamista, markkinointitekstien kirjoittamista, somemarkkinointityökalujen käyttöä ja tietenkin projektinhallintaa kokonaisuudessaan. Lisäksi opit paljon tiimityöstä modernissa avoimessa startup-yrityksessä, jossa jokainen tiimin jäsen on palapelin yhtä tärkeä osa.

Harjoittelu on palkaton, mutta harjoittelijamme jäävät usein meille osa-aikatöihin.

Kerro itsestäsi, kiinnostuksen kohteistasi ja osaamisestasi lyhyesti. Emme kaipaa tutkintotodistuksia, asenne ratkaisee. Laita viestiä osoitteeseen rekry@visla.fi tai soittele Ilonalle 050 404 8404 ja kysy lisää.

Visla Solutions Oy

Työmme tarkoitus on auttaa menestymisen arvoisia yrityksiä menestymään paremmin. Laajempi tavoitteemme on olla näkyvä edellekävijä asiakkaan tarpeisiin perustuvan brändin luomisessa ja johtamiskulttuurin muutoksessa. Vaatimattomia emme ole, mutta nöyriä olemme, etenkin silloin, kun saamme potkia työntekijöitämme lähtemään iltaisin toimistolta kotiin. Toimisto meillä on Mikkelissä, työntekijöitä muuallakin. Asiakkaamme ovat hajallaan ympäri Suomen.

Ota yhteyttä

Soita, laita viestiä tai tule käymään! Keitämme kahvit!

Ilona Jyrkinen
050 4048404
ilona.jyrkinen@visla.fi