Tule kasvamaan kanssamme

“Harjoittelun aikana oli tosi matala kynnys pyytää apua ja ottaa muutenkin yhteyttä. Oli tosi mukavat kaksi kuukautta!”

 

Anniina Paananen

Työharjoitteluun vislaan

Vislan tiimissä on kuvaamisen, kirjoittamisen, visuaalisen suunnittelun, kouluttamisen, markkinoinnin automaation, myynnin, sosiaalisen median ja verkostoitumisen timantinkovia ammattilaisia. Tule kasvamaan kanssamme työharjoittelun merkeissä!

Suurin haaste on pärjätä tiimimme kanssa. Siihen tarvitset avoimuutta, itseohjautuvuutta ja uskallusta tehdä virheitä, koska ilman niitä kukaan ei kehity. Mitään virheettömiä supersankareita Vislan ovesta ei mahdu.

{

“Hyvin koordinoitu joukkue, ystävällinen ilmapiiri, avoimuus uusille asioille. Täällä sinua autetaan saavuttamaan tavoitteesi. Mitä muuta voit haluta hyvältä työpaikalta”

Alexandr Pastushok

Työharjoittelussa pääset hyppäämään Vislan vauhdikkaan arjen pyörteisiin monipuolisten ja käytännönläheisten hommien parissa. Harjoittelusi aluksi istumme yhdessä alas ja suunnittelemme kahvikupin äärellä työtehtäväsi niin, että ne vastaavat toiveitasi ja opintojaksollesi asetettuja tavoitteita. Työsi tukena sinulla on Vislalaisten huipputiimi.

Meillä on aina käyttöä motivoituneille ja kasvuhaluisille osaajille! Hyville tyypeille tarjoamme jatkomahdollisuuksia projektihommien tai pysyvämmän työn merkeissä harjoittelun jälkeen. 

Kysy siis rohkeasti työharjoittelumahdollisuuksista ja lunasta paikka Vislan huikeasta porukasta!

Ota yhteyttä

Soita, laita viestiä tai tule käymään! Keitämme kahvit!

Ilona Jyrkinen
050 4048404
ilona.jyrkinen@visla.fi