visla solutions

Tarinamme

Visla on perustettu vuonna 2016 kahden mikkeliläisen kaveruksen toimesta. Melko pian toiminnan pääosaan nousi myynnin ja markkinoinnin tuottaminen yrityksille modernin myynnin välinein. Vislan visiona on alusta lähtien ollut tuottaa jatkuvaa palvelua lyhyiden markkinointiprojektien sijaan ja kulkea ja kasvaa asiakasyritysten rinnalla.

Vislan digimyyntipalvelun asiakasmäärä on kasvanut räjähtäen, ja vuonna 2019 Visla onkin rekrytoinut aktiivisesti. Tällä hetkellä Vislalla on kuuden hengen tiimi, joka toimii Mikkelissä ja Jyväskylässä. Vislan asiakaskunta on maanlaajuinen joukko kaikenlaisten alojen yrityksiä, jotka ovat tarvinneet ja saaneet osaavan oppaan modernin digimaailman markkinointiviidakkoon.

missiomme = toimintamallimme

Kasvamme yhdessä

Vislalle missio ei ole pelkkää sanahelinää. Meillä se on käytännön arjen toimintamalli.

Toimintamme lähtee aina liikkeelle asiakkaan kuuntelemisesta. Kun asiakkaalla on jokin tarve, me lähdemme etsimään siihen ratkaisua. Palvelumme tulokset esittelemme asiakkaalle aina mitattavassa muodossa – täydellä takuulla.

Menestyksemme kulmakivi ovat motivoituneet, hyvinvoivat ja osaavat työntekijät. Uskomme, että vastuu on luottamusta, virhe on onnistumista ja osaamisen jakaminen on yhdessä kasvamista. Asiakas voi luottaa siihen, että Visla-tiimin koko monipuolinen osaaminen on hänen käytössään. 

Vislan kasvu toteutuu, kun tyytyväiset asiakkaat laajentavat yhteistyötä kanssamme ja suosittelevat meitä eteenpäin. Tämä johtaa uusien huipputyyppien rekrytointiin ja tiimimme osaamispääoman kasvuun. Vislan missio on edelleen yhtä ajankohtainen kuin yritystä perustettaessa: Kasvamme yhdessä asiakkaidemme kanssa.

Yhteyshenkilöt

Me olemme Visla Solutions

Mikko Laukkanen

Mikko Laukkanen

Toimitusjohtaja

040 9126951 mikko.laukkanen@visla.fi

Mikko Laukkanen

Toimitusjohtaja

Ilona Jyrkinen

Ilona Jyrkinen

Markkinointi

050 4048404 ilona.jyrkinen@visla.fi

Ilona Jyrkinen

Markkinointi

Arttu Hietala

Arttu Hietala

Myynti

040 0274299 arttu.hietala@visla.fi

Arttu Hietala

Myynti

Eeva Haimilahti

Eeva Haimilahti

Sisällöntuotanto

044 2790020 eeva.haimilahti@visla.fi

Eeva Haimilahti

Sisällöntuotanto

Nataly Ylönen

Nataly Ylönen

Markkinoinnin automaatio

044 3209685 nataly.ylonen@visla.fi

Nataly Ylönen

Markkinoinnin automaatio

Haluatko osaksi tiimiämme?

Laita työ- tai työharjoitteluhakemuksesi osoitteeseen rekry@visla.fi